FORSIDE BØRNEKULTUR
Nyheder BKC TILMELD BKC NYHEDSBREV Udstillinger og værksteder
Ole Lund Kirkegaard og alle rødderne Max 5 Fod Gernes Dig og Mig Billeder Dig og Mig Nattesværmeri Den Store Nordiske Elefantudstilling Billeder elefantudstilling Indien Tidsrum Kalkmaleri projekt
Billedskolen
Program Billedskolen Vigtige datoer Billeder fra Billedskolen
KONTAKT
Medarbejdere Drift Leje af lokaler
AV-udstyr
Parkering Administration
KONCERTKALENDER
     
Lørdag den 30.06.2012 kl. 19:00

SOMMERFEST I GÅRDEN

GRILL & DISCO - FRI ENTRÉ

Fri entré
Koncert 20.00
Grill & bar: fra kl. 19.00

NYT NYT: Disco og grill i gården - der er fri entré og gode pølser på grillen fra kl. 19.00 - når Kulturværftet og Toldkammeret inviterer til sommerfest i Toldkammerets hyggelige gård.

 

John Eriks Grill-Bar vil være åben fra kl. 19.00 og vil hele aftenen holde publikum forsynet med mad og drikke til fornuftige priser.

 

På scenen kan først opleves CASPER SKOVGAARD og hans guitar med 'Sange med højt til loftet'. Senere spiller DISCOMAGIC op til en ordentlig omgang sommer-disco under åben himmel. 

 

Tag familie og venner under armen, hop i danseskoene og smør et smil på læben - og tag så det hele med til Toldkammeret lørdag den 30. juni kl. 19.00.  

 

Vi glæder os til at se jer!

 

DISCOMAGIC

DISCOMAGIC er det ultimative partyorkester, der med garanti vil sætte gang i enhver fest, og skabe ægte disco fever! Det otte mand store band sender dig direkte på dansegulvet, og tilbage til de glade 70ere, hvor discoen regerede og svaj var noget man havde i bukserne!  

 

Musikken skaber sammen med spilleglæde, kostumer og lys en rendyrket festoplevelse, når DISCOMAGIC indtager scenen med et engageret sceneshow og, ikke mindst, funky coverversioner af klassiske discohits som I Will Survive, Disco Inferno og Staying Alive.
 
 
CASPER SKOVGAARD
Casper Skovgaard er noget så sjældent som en sangskriver, der kan beskrive hvordan det er at være lykkelig. En sanger der både kan skildre livets op- og nedture uden filter. Den 33 årige sanger fra Helsingør er fyldt af paradokser: Han har det sorte bælte i karate og er vant til at spille i en brandert på den lokale bodega. Og så kan han fortælle flere røverhistorier end de fleste.
 
Musikalsk bekender han sig både til rockens pumpende drive og poppens storladne omkvæd, men er ikke bange for at tage elektroniske smutveje eller lade musikken stå helt nøgen.  I hans stemme er der ligeså meget Kim Larsen som der er Dave Grohl, og hans musikalske udtryk er klar og tydelig pop med fremdrift og energi. Med en baggrund som både producer, booker, musiker, sanger og sangskriver har Casper en bred erfaring med at give musikken et udtryk.
 
 
 
 
webdesign www.confetti.dk