FORSIDE BØRNEKULTUR
Nyheder BKC TILMELD BKC NYHEDSBREV Udstillinger og værksteder
Ole Lund Kirkegaard og alle rødderne Max 5 Fod Gernes Dig og Mig Billeder Dig og Mig Nattesværmeri Den Store Nordiske Elefantudstilling Billeder elefantudstilling Indien Tidsrum Kalkmaleri projekt
Billedskolen
Program Billedskolen Vigtige datoer Billeder fra Billedskolen
KONTAKT
Medarbejdere Drift Leje af lokaler
AV-udstyr
Parkering Administration
KONCERTKALENDER
     
Fredag den 23.11.2012 kl. 21:00


LED ZEPPELIN JAM

 
Forsalg 190 kr / Dør 200 kr
Alle priser er inkl. gebyr
Koncert 21.00 / Døre 20.00
Julefrokostmenu 195 kr / fra kl. 18.00
Der er kopibands, og der er Led Zeppelin Jam. Landets måske bedste af slagsen og et af de mest sejlivede. Oplev dem for fuld udblæsning i Toldkammeret den 23. november 2012.
 
Samme aften byder Caféen i Toldkammeret på en overdådig julefrokostmenu som serveres fra kl. 18.00 - julefrokost bestilles sammen med billetten på billetten.dk.

Helt tilbage i 1989 - før kopibands blev et hverdagssyn i dansk musik - begyndte radioværten Alex Nyborg Madsen og bandet at stille den værste sult hos et stort rockpublikum.
 
Et af verdens største rockbands igennem tiderne var naturligvis hårdt savnet af mange rockfans, også herhjemme. De var selvfølgelig klar over, at de aldrig ville kunne få den rigtige vare, da Led Zeppelins trommeslager, John Bonham, døde i 1980, men erstatningen var ikke så tosset endda. Faktisk gik der ikke længe, før Led Zeppelin Jam blev mødt af lutter røde lygter, hvor end gruppen optrådte. Musikerne lagde dog aldrig skjul på, at det var et fritidsprojekt, et sjovt frikvarter midt imellem andre opgaver.
 
Gruppen udgav en live-cd, Live 10/1-94 (1994), og koncentrerede sig ellers om at give koncerter, men i efteråret 1999 besluttede musikerne at stoppe, mens legen var god. Den beslutning blev ikke vel modtaget hos publikum, som krævede at se og høre Led Zeppelin Jam. De fleste var enige om, at den musikalske udførelse næppe kunne komme tættere på det originale band, og at gruppen i Alex Nyborg Madsen havde en forsanger, som i den grad kendte sin Zeppelin-historie.

Men et nej var et nej... lige indtil der i foråret 2004 kom en opfordring fra en af gruppens trofaste fans. Han spurgte høfligt, om gruppen ville optræde til en stor fest, han ville holde forud for sit kommende bryllup.
 
Den var svær at sige nej til, for den trofaste fan var såmænd Kronprins Frederik, som gerne så gruppen optræde ved det store Rock´N´Royal-show i Parken i København den 7. maj 2004. Det blev startskuddet til et fornyet samarbejde, og Led Zeppelin Jam fortolker gerne den dag i dag et af historiens bedste sangkataloger i den hårdere ende af rockspektret.
 
JULEFROKOST MENU
Toldkammerets café byder inden koncerten på julefrokost-menu.
Koncert inkl. julefrokostmenu: 385 kr. inkl. gebyr.
Julefrokostmenu købes sammen med billetten via billetten.dk
 
 
Koncerten er er støttet af Statens Kunstråds Musikudvalg.
webdesign www.confetti.dk