FORSIDE BØRNEKULTUR
Nyheder BKC TILMELD BKC NYHEDSBREV Udstillinger og værksteder
Ole Lund Kirkegaard og alle rødderne Max 5 Fod Gernes Dig og Mig Billeder Dig og Mig Nattesværmeri Den Store Nordiske Elefantudstilling Billeder elefantudstilling Indien Tidsrum Kalkmaleri projekt
Billedskolen
Program Billedskolen Vigtige datoer Billeder fra Billedskolen
KONTAKT
Medarbejdere Drift Leje af lokaler
AV-udstyr
Parkering Administration
KONCERTKALENDER

Echo Park


3. juli til den 30. august 2008 i Store Sal

Willkommen, Bienvenue, Welcome. Scenen er sat. Teltdugen slås til side. Nu skal vi underholdes. En markedsplads, et tivoli, udbryderkonger, paradevogne, gøgl og glamour på overfladen, men bagved ulmer gyset og sørgmodigheden, tomheden og øjeblikke af det virkelige liv.

De fire billedkunstnere Nanna Starck, Annesofie Sandal, Christina Hamre og Charlotte Bergmann Johansen har med gruppeudstillingen ECHO PARK forvandlet Toldkammerets store sal til en verden af humor, uhygge og absurditeter. Med store skulpturer, figurer, lys og lyd appellerer udstillingen til både børn og voksne og inviterer dem til at gå på opdagelse og fantasere videre.

Titlen ECHO PARK hentyder til gentagelsen, for det er en udstilling, der som et andet cirkus har rejst landet rundt. Som ISLAND LIFE på Kunstmuseet i Tønder og senest som SIDESHOW på KunstCentret Silkeborg Bad, hvor den blev præmieret af Statens Kunstfond. Hver gang har udstillingen taget ny form, også nu i Toldkammeret. Ting kommer og andre glider ud. Kunstnerne har til ECHO PARK produceret en række nye værker, som blander sig med de gamle.

Temaet underholdning går igen i alle gruppens projekter. Underholdning rummer både latteren og det tragiske. Man bliver forført og kan miste sig selv. Underholdning er også massekultur, og udstillingen henvender sig til et større publikum, end dem, der normalt interesserer sig for samtidskunst.

Samarbejdet mellem de fire unge kunstnere – som alle har taget afgang fra Det Kgl. Danske Kunstakademi inden for de sidste fire år – opstod som en reaktion på maleriet, som har domineret kunstscenen de senere år. Hvorfor ikke lave en udstilling med skulptur og installation i store formater? Hver især bidrager Nanna Starck, Annesofie Sandal, Christina Hamre og Charlotte Bergmann Johansen med en fornyet og humoristisk tilgang til, hvad skulptur kan være. Og de enkelte værker supplerer og kommenterer fint hinanden i en samlet installation.

Kunstnerne vil være til stede ved ferniseringen onsdag d. 2. juli kl. 19-21, hvor alle er velkomne. Udstillingen bliver åbnet af Martin Zerlang, professor ved Institut for Kunst og Kulturvidenskab, Københavns Universitet.
 
webdesign www.confetti.dk