FORSIDE BØRNEKULTUR
Nyheder BKC TILMELD BKC NYHEDSBREV Udstillinger og værksteder
Ole Lund Kirkegaard og alle rødderne Max 5 Fod Gernes Dig og Mig Billeder Dig og Mig Nattesværmeri Den Store Nordiske Elefantudstilling Billeder elefantudstilling Indien Tidsrum Kalkmaleri projekt
Billedskolen
Program Billedskolen Vigtige datoer Billeder fra Billedskolen
KONTAKT
Medarbejdere Drift Leje af lokaler
AV-udstyr
Parkering Administration
KONCERTKALENDER
     
Lørdag den 01.09.2012 kl. 21:00

IDA GARD

Forsalg 95,- / Dør 105,-
Menu 165 kr 
Alle priser er inkl. gebyr
Koncert 21.00 / Døre 20.00 / Menu 18.00
Den anmelderroste sanger og sangskriver, Ida Gard, tager i efteråret på turne med band og gæster Toldkammeret lørdag den 1. september.

Inden da gælder det dog det store udland! Gards debutalbum ”Knees, Feet & The Parts We Don’t Speak Of” fra 2011 er nemlig blevet nomineret til ”Best Pop Album 2012” ved det årlige Independent Music Awards. En pris som tidligere er blevet vundet af navne som Joan As Police Woman og Jamie Lidell.

Independent Music Awards er en international prisuddeling, som hylder kunstnere, der udgiver uafhængigt af de store pladeselskaber. Dommerpanelet består af en lang række kunstnere og branchefolk og tæller bl.a. Tom Waits, Suzanne Vega, Keith Richards og Tori Amos. Sideløbende med den officielle prisuddeling er der en lytterbestemt pris, som bliver afgjort ved online afstemning. Man kan stemme frem til 1. juli, hvor lytternes favoritter offentliggøres.

Find mere info på Independent Music Awards’ website:
http://www.independentmusicawards.com
 
 
Gaffa skriver bl.a.:
”Der var ikke gang i den. Det er et forkert udtryk at bruge, men der var følelser og masser af musikalsk ægthed, og Ida Gards ekstremt karakteristiske stemme går aldrig galt i byen. Hun skiller sig ud. Også på den front. Hele sættet på otte sange var en tour de force. Efter den tredje, "On His Knees", sangen hun vandt P3's Karriekanonen med i 2008, mente Ida Gard, at "efter tredje sang skulle man tro, nerverne var forsvundet". Hun virkede ikke hæmmet, tværtimod virkede hun tændt, og lykkelig for at få lov til at stå på scenen foran 300 glade publikummer, som bakkede op fra første strofe”.
 
Live bakkes Ida Gard op af et stærkt hold bestående af:
Jesper Bo Hansen på keys, Eva Skipper på bas og Erik Svendsen Laustsen på trommer.

Tjek også http://www.facebook.com/idagard
 
Koncert & Menu
Toldkammerets Café byder inden koncerten på en dejlig menu.
Pris for koncert og menu: 260 kr.
Menu bestilles sammen med billetter på billetten.dk
 
 
 
Koncerten er er støttet af Statens Kunstråds Musikudvalg.
webdesign www.confetti.dk