FORSIDE BØRNEKULTUR
Nyheder BKC TILMELD BKC NYHEDSBREV Udstillinger og værksteder
Ole Lund Kirkegaard og alle rødderne Max 5 Fod Gernes Dig og Mig Billeder Dig og Mig Nattesværmeri Den Store Nordiske Elefantudstilling Billeder elefantudstilling Indien Tidsrum Kalkmaleri projekt
Billedskolen
Program Billedskolen Vigtige datoer Billeder fra Billedskolen
KONTAKT
Medarbejdere Drift Leje af lokaler
AV-udstyr
Parkering Administration
KONCERTKALENDER
   
Lørdag den 29.09.2012 kl. 21:00

TURBOWEEKEND

 
Forsalg: 165,- / Dørsalg: 175,-
Alle priser er inkl. gebyr
Koncert: 21.00 / Døre: 20.00
Den københavnske elektro-pop-gruppe, Turboweekend, er på få år vokset ud af undergrunden og er i dag et etableret navn på den danske musikscene. Gruppen har med en elektronisk drevet, dansabel musik hentet et stort publikum både fra klubmusik- og indie-rock-lejren.
 
I november sidste år løb Turboweekend med prisen som "Årets Danske Livenavn" ved uddelingen af Danish Music Awards. Turboweekend vandt prisen foran habile livenavne som Carpark North og De Eneste To.
Trioen, der nu er en kvartet, har to anmelderroste albums på samvittigheden samt ep'en "Bound", som blev lagt ud som gratis download på bandets Facebook-side, hvor den stadig kan hentes. Turboweekend udgiver nyt album den 25. juni og titlen på bandets tredje album er Fault Lines og mon ikke årets livenavn spiller de nye numre, når de lægger vejen forbi Toldkammeret den 29. september.
 
- "Fault Lines er uden tvivl vores mest gennemarbejdede album til dato. Ikke bare i produktionen, men også i sangskrivningen. De 11 numre er udvalgt fra en stor pulje, som vi har skrevet på i over et år, og næsten alle numre har været igennem flere faser før de fandt en endelig form, som alle i bandet var glade for. Pladen indeholder både det helt afpillede, det stort orkestrerede, det hårdt svingende, og det dejligt opløftende, samtidigt med, at der er en kerne, der binder det hele sammen. Og vi er meget stolte af resultatet."
 
Således beskriver Turboweekend deres nye album Fault Lines, som kommer på gaden 25. juni. Singlen On My Side ligger i øjeblikket i a-rotation på P3 og videoen til nummeret, som har premiere 4. juni blev optaget i forbindelse med et online live-stream-event: On My Side blev sendt ud i hele verden via bandets hjemmeside, hvorfra man kunne følge med i en mini livekoncert direkte fra øvelokalet. Tusindvis af fans fra Danmark og andre lande, hvor Turboweekend igennem deres karriere har opbygget en fanskare fulgte med, da de spillede tre nye numre fra Fault Lines.
Albummet er indspillet i bandets eget studie på Nørrebro, hvor også onsdagens internetkoncert foregik, men bandet har været en tur i London for at få det hele mixet af den britiske producer Danton Supple, som har arbejdet med navne som Morrisey, Massive Attack, Coldplay, og Elbow. Og Turboweekend har været meget begejstrede for dette samarbejde, som har taget deres musik til et nyt niveau.
 
Turboweekend:
Silas Bjerregaard - Vokal
Morten Køie - Bas
Martin Øhlers Petersen - Trommer
Anders Stig Møller - Keyboard
 
Diskografi:
2010: Bound (EP)
2010: Ghost of a Chance - special edition
2009: Ghost of a Chance
2007: Night Shift
2006: Into You (single)
 
Priser:
2011:  P3 Guld - P3 Gennembruddet
Danish Music Awards - Årets Danske Livenavn 2011
2010:  Gaffa Prisen for Årets Danske Hit 2010 med Trouble Is
 
 
 
Koncerten er er støttet af Statens Kunstråds Musikudvalg.
webdesign www.confetti.dk