FORSIDE BØRNEKULTUR
Nyheder BKC TILMELD BKC NYHEDSBREV Udstillinger og værksteder
Ole Lund Kirkegaard og alle rødderne Max 5 Fod Gernes Dig og Mig Billeder Dig og Mig Nattesværmeri Den Store Nordiske Elefantudstilling Billeder elefantudstilling Indien Tidsrum Kalkmaleri projekt
Billedskolen
Program Billedskolen Vigtige datoer Billeder fra Billedskolen
KONTAKT
Medarbejdere Drift Leje af lokaler
AV-udstyr
Parkering Administration
KONCERTKALENDER

Nyhedsbrev fra Kulturværftet & Toldkammeret

 

Tilmeld dig Kulturværftet og Toldkammerets nyhedsbrev og modtag info om kommende arrangementer, nyheder, konkurrencer og andre kulturelle events.
 
To til tre gange pr. måned sender Kulturværftet og Toldkammeret et generelt nyhedsbrev ud om alle aktiviteter i de to kulturhuse. Modtag direkte besked om koncerter, shows, events, film, børne- og familieaktiviteter med mere. Vi krydrer også nyhedsbrevet med nyheder, konkurrencer og særtilbud.
 
 
Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevene, hvis du ikke ønsker at modtage det længere.
 
 
BØRNEKULTURCENTRET

Du kan også tilmelde dig Børnekulturcenterets nyhedsbrev og samtidig blive medlem af vores populære familieklub Kongelogen (det er gratis). Så modtager du løbende info om Billedskolen, Kongelogen, Åbent værksted, Kamæleonklubben og andre aktiviteter for børn og familier


JAZZKLUBBEN

Det er gratis at være medlem af JAZZKLUBBEN, og som medlem får du ud over et væld af spændende koncerter naturligvis også medlemsfordele, som varierer fra koncert til koncert.

Bliv medlem af JAZZKLUBBEN her!


webdesign www.confetti.dk