FORSIDE BØRNEKULTUR
Nyheder BKC TILMELD BKC NYHEDSBREV Udstillinger og værksteder
Ole Lund Kirkegaard og alle rødderne Max 5 Fod Gernes Dig og Mig Billeder Dig og Mig Nattesværmeri Den Store Nordiske Elefantudstilling Billeder elefantudstilling Indien Tidsrum Kalkmaleri projekt
Billedskolen
Program Billedskolen Vigtige datoer Billeder fra Billedskolen
KONTAKT
Medarbejdere Drift Leje af lokaler
AV-udstyr
Parkering Administration
KONCERTKALENDER
   
Lørdag den 20.10.2012 kl. 21:00

 

MIKE SHERIDAN

KONCERTEN ER AFLYST

AFLYST:
Forsalg 80,- / Dør 90,-
Alle priser er inkl. gebyr
Gennem de seneste år har Mike Sheridan understreget sin position som en af de allerbedste danske elektroniske komponister. Han har samarbejdet med de bedste og strøet om sig med flotte anmeldelser. Her i 2012 er der endelig kommet en opfølger til det roste album "I Syv Sind", og det hedder "Ved Første Øjekast".
Mike Sheridan har siden udgivelsen af sit Danish Music Award præmierede debutalbum "I Syv Sind" fra 2008, udelukkende helliget sig musikken i alle dens former og afskygninger.
 
Han har komponeret musik til Alexander Kølpins sommerballet, turneret i Danmark med originale produktioner til Rune Klan's "Det Blå Show", komponeret soundtracket til den svenske indiefilm "Fuerteventura" samt lavet et unikt værk med den verdenskendte installationskunstner Eva Koch under CPH:DOX sidste november.
 
Desuden har han fået opfyldt en større drengedrøm ved at udgive på det verdensberømte elektroniske pladelabel R&S, der i starten af 90erne bl.a. udgav nogle af produceren Aphex Twins første singler og i de senere år også har udgivet EP'er med James Blake. Udgivelsen var EP'en "Too Close" som Mike Sheridan lavede med sangeren Mads Langer. Derudover har der også været tid til at passe sin metier som DJ på nogle af Københavns vigtigste elektroniske klubber, samt optrædener på festivaler som Strøm, Distortion, RAW og ikke mindst Roskilde Festivalen og Skanderborg Festival.
 
Albummet "I Syv Sind" satte på alle måder fokus på, hvordan unge talentfulde elektroniske musikere de senere år, i større og større grad med teknologiens udvikling, har haft stor frihed til at lave fuldstændige albumindspilninger næsten uden brug af traditionel studietid - med computeren som det primære instrument. Og den dengang 16-årige Mike Sheridan lavede også størstedelen af sit første album i soveværelset i kælderen, hjemme hos sine forældre på Amager.
 
Med opfølgeren "Ved Første Øjekast", har Sheridan vendt hele processen 180 grader. 90% af alle lydene på albummet er organiske, hvilket vil sige det er håndspillede instrumenter af bl.a. Mike Sheridan selv, sange, korarrangementer, og i det hele taget data fra den "virkelige" verden, der har været råmaterialet for den nu 20-årige komponist. Computeren har denne gang udelukkende været brugt til at klippe og arrangere musik lavet med instrumenter som f.eks. en Buchla lydstation, en nærmest mytologisk Cristal Bachet, samt et antikt janitshar set-up som Mike Sheridan selv måtte lære at spille på. Desuden gæstes albummet af vokalisterne Freja Loeb og Rasmus Walter, der sammen med Mogens Dahl Kammerkor, leverer de vokale indslag til albummet.
 
 
Koncerten er er støttet af Statens Kunstråds Musikudvalg.
webdesign www.confetti.dk