FORSIDE BØRNEKULTUR
Nyheder BKC TILMELD BKC NYHEDSBREV Udstillinger og værksteder
Ole Lund Kirkegaard og alle rødderne Max 5 Fod Gernes Dig og Mig Billeder Dig og Mig Nattesværmeri Den Store Nordiske Elefantudstilling Billeder elefantudstilling Indien Tidsrum Kalkmaleri projekt
Billedskolen
Program Billedskolen Vigtige datoer Billeder fra Billedskolen
KONTAKT
Medarbejdere Drift Leje af lokaler
AV-udstyr
Parkering Administration
KONCERTKALENDER

Kulturnat i Toldkammeret for hele familien

fredag d. 28. september 2012

 
Kl. 18.00 - 22.00
Tårnkammeret
Tårn- og spirbyggeri for hele familien
 Sted: Børnekulturcentret
 
Kl. 18.00 - 22.00
Kulturnatsmenu

Kulturnat i Toldkammeret betyder travlhed og høj stemning i caféen. Ekstra personale er kaldt ind og er parat til at rykke ud med suppe, sandwich og kulturnatsmenuer i både café og store sal.

 

Kl. 19.00 - 20.00
Koncert

Espergærde Ungdomsskoles sangere og orkester spiller op i Toldkammergården.

Sted: Toldkammergården

 

Kl. 20.15 - 22.00
Musik i Store Sal
20.15  Love Crystals, akustisk pop
 21.00  Mads og Reservatet, unplugged popviser.
Sted: Store Sal
 
 
PRESSE
 
Kulturnat i Toldkammeret med bål, show og tårnbyggeri
 
Kulturnat i Toldkammeret er ensbetydende med en helt særlig stemning. Gården fyldes med musik, bål og aktiviteter, Børnekulturcentret slår portene op, og i cafeen hersker travlhed og højt humør.
 
I Børnekulturcentret tager man temaet "unplugged" bogstaveligt. Fra klokken 18 til 22 inviteres hele familien til at deltage i det helt store tårn- og spir-byggeri i pap og tape. Målet er at få fyldt hele Toldkammergården med sjov arkitektur.

Til kulturnatten hører også masser af musik. Klokken 19 stiller Espergærdes Ungdomsskoles sangere og orkester traditionen tro op med et festligt show i Toldkammergården, hvor der er skruet ned for strømmen og op for charmen. Sang-instruktør Sarah Forchhammer fortæller, at dette show igen-igen vil blive det bedste, man nogensinde har set.
 
Fra klokken 20.15 fortsætter den musikalske underholdning inden døre med to lokale bands. Først spiller Love Crystals, akustisk pop i Store Sal, de afløses klokken 21.00 af Mads og Reservatet, som leverer unplugged popviser.
 
Mens musikken spiller har cafeen travlt med at kræse om publikum med unplugged kulturnatsmenuer og andre lækkerier. Cafeen er åben mellem klokken 18 og 22.
webdesign www.confetti.dk