FORSIDE BØRNEKULTUR
Nyheder BKC TILMELD BKC NYHEDSBREV Udstillinger og værksteder
Ole Lund Kirkegaard og alle rødderne Max 5 Fod Gernes Dig og Mig Billeder Dig og Mig Nattesværmeri Den Store Nordiske Elefantudstilling Billeder elefantudstilling Indien Tidsrum Kalkmaleri projekt
Billedskolen
Program Billedskolen Vigtige datoer Billeder fra Billedskolen
KONTAKT
Medarbejdere Drift Leje af lokaler
AV-udstyr
Parkering Administration
KONCERTKALENDER

Max 5 fod - Ny kunst for børn


22. marts – 31. august 2011
Krydsfeltet, Kulturværftet i Helsingør

Sæt dig til bords på en sky, skab din egen musik, når du bevæger dig rundt i klatreinstrumentet eller indtag traktoren, der vokser ud af maleriet og bliver til virkelighed. Det er blot tre af de mange, sjove kunstoplevelser, der venter på Kulturværftet.
 
Max 5 fod er en sanselig og legende udstilling for de yngre børn. Her er lagt op til ikke alene at bruge øjnene, men hele kroppen, når børnene går på opdagelse i kunstens verden.
 
Udstillingen indbyder med sin åbne struktur til børns naturlige evne til at fortælle historier og skabe sammenhænge. Kunsten skal ind med kroppen. Først ved fysisk interaktion, får børnene det fulde udbytte af samtidskunsten, mener gruppen Kunst for Børn, som står bag udstillingen.
 
Kunstnerne
Gruppen består af scenograf Helene Holmes, designer Maria Bruun og billedkunstnerne Jette Gejl Kristensen og Anne Marie Pedersen. Desuden har komponisten Wayne Siegel bidraget til udstillingen.
 
Hvem kan se udstillingen
Kun børn under fem fod – godt halvanden meter - må gå ind i værkerne, men både voksne og større børn er velkomne til at lege med.
 
Hvor og hvornår
kan ses på Kulturværftet, Allegade 2, Helsingør fra 22. marts til 31. august 2011 hver dag mellem klokken 10 og 16. Der er fri entré for både børn og voksne.
 
Arrangør
Max 5 fod er arrangeret af Børnekulturcentret i Toldkammeret
Udstillingen er støttet af Helsingør Kommunes Kulturudvalg
 
 
Links
webdesign www.confetti.dk