FORSIDE BØRNEKULTUR
Nyheder BKC TILMELD BKC NYHEDSBREV Udstillinger og værksteder
Ole Lund Kirkegaard og alle rødderne Max 5 Fod Gernes Dig og Mig Billeder Dig og Mig Nattesværmeri Den Store Nordiske Elefantudstilling Billeder elefantudstilling Indien Tidsrum Kalkmaleri projekt
Billedskolen
Program Billedskolen Vigtige datoer Billeder fra Billedskolen
KONTAKT
Medarbejdere Drift Leje af lokaler
AV-udstyr
Parkering Administration
KONCERTKALENDER


Frivillig i Toldkammeret & Kulturværftet


Toldkammeret og Kulturværftet har over 100 koncerter om året. For at det kan lade sig gøre, har vi brug for frivillig arbejdskraft.
 
Der er masser af fordele ved at arbejde frivillig. Først og fremmest støtter du live-musikken, du møder mange nye mennesker og hører masser af musik, men du får også en bred erfaring med samarbejde, koordinering og afvikling, som du uden tvivl kan bruge på din videre vej. Derudover får du selvfølgelig nogle privilegier som f.eks. pladser på gæstelisten og personalepriser i baren og et måltid mad, når du er på vagt.

Vores frivillige arbejder med to områder: Service og Produktion. Du vælger selv, hvad du helst vil lave, og du bliver sat grundigt ind i jobbet af garvede frivillige. Opgaverne er mange, men primært er vores frivillige at finde i garderoben, entreen, baren og på scenen før og efter koncerten. En normal vagt varer fra 17.00 - 01.00.
 
Et par gange om året holder vi et stormøde med alle fra Toldkammeret og Kulturværftet, hvor vi hører nyt og snakker om erfaringerne indtil nu med henblik på forbedringer. Derudover fester vi sammen et par gange om året og tager af og til på kursus eller udflugt.
 
Det skal jo ikke kun være slid og slæb. Det skal også være sjovt, og derfor er det vigtigt at du møder med godt humør. Vi sætter stor pris på den gode stemning, der normalt altid er blandt dem, der er på vagt.
 
VI SØGER FRIVILLIGE I ALDEREN 17 - 25 ÅR

Vi har p.t. frivillige i alderen 25 - 65 år, så alle kan være med. Hvis du også har lyst til at gøre en forskel for dig selv og for Toldkammeret og Kulturværftet, så send en mail til Sebastian Ekelund på sek64@helsingor.dk eller kig forbi en aften, hvor der er koncert og få en snak med dem, der er på vagt.

Vi ses i Toldkammeret og på Kulturværftet.
 
 
 
webdesign www.confetti.dk